Medlemskontigenten vår er kr 50,-

Vi forsøker å holde alle arrangementene våre gratis for medlemmene våre, så du sparer fort inn de pengene dersom du deltar på noen brettspillkvelder. Som medlem kan du også skryte over at du støtter klubben med en bitteliten skvett med penger som vi kan bruke på å utvikle oss videre. Alle penger vi får inn i klubben blir brukt i klubben. F.eks. vil det koste oss en del å kjøpe inn nye brettspill og skaffe premier til forskjellige konkuranser.
Medlemmene våre har også mulighet til å være med å forme klubben sin utvikling videre ved å bruke stemmeretten sin på klubbens årsmøter.

Så, hva må du gjøre for å bli medlem? Det er ganske enkelt. Du kan enten sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med følgende informasjon:

  • Fullt navn
  • Postadresse (gate, postnummer, poststed)
  • Fødselsdato (dd.mm.åååå)
  • Mobiltelefon
  • Epostadresse (om du ikke oppgir en epostadress bruker vi den du sender fra)

Denne informasjonen er det kun vi i Nordhordland Brettspillklubb som kommer til å bruke til å f.eks sende ut innkalelse til årsmøter.

Når vi har lagt deg til på medlemslisten vår vil du få en faktura for medlemskontigenten via epost. Sørg derfor for å oppgi en epost adresse du sjekker regelmessig.
Ved å betale medlemskontigenten bekrefter du at du har lest og forstått klubbvedtektene våre som du kan finne ved å klikke her.


Eller så kan du fylle ut dette skjemaet